Aanvullen Subsidieaanvraag

Stappen
Stap 1|8 Informatieblad

Informatieblad

U heeft een verzoek tot subsidieverlening of subsidievaststelling ingediend bij provincie Flevoland. Naar aanleiding van uw aanvraag heeft de provincie om aanvullende gegevens gevraagd. Gebruik dit formulier om de aanvullende gegevens aan te leveren.

Beveiligde verbinding

Om ervoor te zorgen dat de ingevulde gegevens veilig worden overgebracht, maakt u automatisch gebruik van een beveiligde verbinding. De verbinding wordt, wanneer u langer dan 15 minuten niets in het formulier aangeeft, om veiligheidsredenen verbroken. U kunt uw gegevens niet tussentijds opslaan, hierdoor verliest u alle ingevulde informatie. Dat is uitermate vervelend, het is dus belangrijk dat u het formulier direct helemaal invult.

Hoe werkt het?

Nadat u op de knop Volgende hebt geklikt, worden u een aantal gegevens gevraagd die betrekking hebben op de subsidieaanvraag.

Vervolgens vragen wij u een keuze te maken uit de verzendopties.

Daarna vragen wij enkele contactgegevens in te vullen zodat weten met wie wij contact op kunnen nemen bij eventuele vragen.

De velden met een * zijn verplicht in te vullen velden.

Nadat u alles hebt ingevuld gaat u naar de pagina Samenvatting. Hierop kunt u in het kort alle informatie zien die u heeft ingevuld. Wanneer u akkoord bent met de gegevens klikt u op "Ja".

De aanvrager ontvangt een automatische ontvangstbevestiging zodra de aanvraag door de provincie is ontvangen.

Wat heeft u nodig bij de aanvraag

Houdt de brief van provincie Flevoland, waarin is verzocht om aanvullende gegevens aan te leveren, bij de hand. Upload eventuele bijlagen in dit formulier of verstuur ze per post.

Hoe verstuurt u het formulier?

Heeft u alles ingevuld en gecontroleerd? Dan kunt u het formulier verzenden. Het is niet nodig om dit formulier te ondertekenen.

Na verzending ontvangt u van provincie Flevoland per e-mail een bevestiging van ontvangst.

Contact

Wij helpen u graag bij het invullen van dit formulier. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u bellen met 0320- 265 213 en vraag naar een medewerker van het subsidiebureau van de afdeling Ruimte en Economie. Of stel uw vraag per e-mail via subsidieaanvragen@flevoland.nl.